Red Hot Devil slot

Denna spelautomat har ett riktigt hett tema med brinnande siffror, skorpioner och för att inte tala om hondjävulen i röda kläder som sköter lyckohjulet åt dig. Det är den stora mjukvaruleverantören Microgaming som har skapat denna spelautomat vilket märks när du ser kvaliteten på den. Denna spelautomat för tankarna till åttiotalet med sin rockiga musik och det är en väldigt lockande och inbjudande spelautomat. Självklart bjuder spelautomaten på bra vinster och flera häftiga bonusspel så du kan räkna med en riktigt eldig spelupplevelse. Bli inte förvirrad av djävulen i latexkläder när hon lockar dig med fingret för att du ska följa med henne in i elden, utan försök fokusera på spelandet för det är hett nog. Microgaming har verkligen gjort ett bra jobb med denna spelautomat.

Red Hot Devil är en spelautomat med 5 hjul, tre rader och 25 stycken fasta vinstlinjer och RTP-procenten ligger runt 96 %, vilket är helt okej. Om du gillar rock’n’roll, snygga hondjävular och vill ha en glödhet spelupplevelse så är denna spelautomat ultimat för dig. Den bjuder på bra vinstchanser och även en hel massa spänning med sina tre bonusspel, wildcards och den snygga designen. Det är en riktigt speciell slot med sitt helvetiska tema och det är verkligen en spelautomat som är “on fire”. Det finns stor bredd på vilka insatser du kan göra och det finns även möjlighet till autospin om du vill kunna luta dig tillbaka och bara kolla när spelet sköter sig själv. Häng med vidare och få mer ingående information om denna rykande heta spelautomat.

Vinstlinjer och insatser

Red Hot Devil slot har 25 stycken vinstlinjer som är fasta, du kan alltså inte välja hur många av dem som du vill satsa på utan det är alla eller inga som gäller. När det kommer till insatsmöjligheterna så kan du först och främst välja antal mynt mellan 1 och 10, och sedan kan du förstås även välja myntvärdet som i denna spelautomat löper från 0,01 till 1. Uträknat blir det så att du kan satsa från 0,25 upp till 250. Du kan alltså variera din insats ganska stort, vilket innebär att denna spelautomat fungerar för alla typer av spelare, storsatsare likväl spelare som satsar små belopp. Med spelautomatens bonusspel kan du vinna en hel del pengar om du har tur.

Tema och grafik

Temat i denna spelautomat är eld, rock’n’roll och riktigt het atmosfär, lite som ett rockalbum från 80-talet. När du spelar denna slot så verkar inte helvetet fullt så tokigt ändå, eller vad tycker du? Grafiken är snygg och välgjord, symbolerna är häftiga och det känns verkligen varmt hela vägen ut från skärmen när du tittar på Red Hot Devil Slot. Musiken är rockig och tuff och höjer pulsen en hel del. vilket gör njutningen ännu större när du spelar. Det är svårt att stå emot den djävulska kvinnan där hon står i elden med svansen i vädret och lockar dig till sig. Om du är redo för ett glödhett speläventyr med rockmusik i bakgrunden och ormar och skorpioner som symboler så prova denna slot.

Bonusfunktioner i spelautomaten

För att aktivera ett av de tre bonusspelen behöver du få in minst tre stycken scatter-symboler, som i denna spelautomat är ett flammande hjärta. När du har fått in tre eller fler scatter-symboler får du välja ett av bonusspelen. Det första kallas Red Hot Multiplier och ger dig 10 gratissnurr med multiplikator ifall scatter-symboler dyker upp på hjul 1 eller 5. Det andra är Wheel of Fire som är en typ av lyckohjul där du ska välja mellan tio eldklot som har dolda priser bakom sig, du får fortsätta att välja tills du får fram en joker som innebär att bonusspelet är slut. Det tredje och sista bonusspelet är Red Hot Wild Wheels som innebär att hjul 2, 3 eller 4 blir fullt av wilds vilket ökar dina vinstchanser.

Positivt om spelautomaten

Spelautomaten kommer från den stora leverantören Microgaming och håller därav hög kvalitet. Den har stora valmöjligheter när det kommer till insatser. Det finns tre helt olika bonusspel som du kan välja mellan, vilket ger stor variation och olika typer av extra vinstchanser.

Negativt om spelautomaten

Möjligheten att välja vilka vinstlinjer du vill satsa på saknas och det är negativt för spelare som inte vill spela med fasta vinstlinjer.

Sammanfattning

Sammanfattningsvis tycker vi att Red Hot Devil Slot är en riktigt högkvalitativ spelautomat med glöd. Den har häftig musik, häftigt tema och ännu häftigare symboler. Sen ska vi inte glömma de tre olika bonusspelen där du dessutom själv får välja vilket av dem du vill spela. Det finns gott om vinstchanser även om spelautomaten inte har någon jackpott och det bästa är att det är en riktigt rolig spelautomat att spela på. Med tanke på de stora variationerna i insatser så passar denna spelautomat de flesta oavsett hur mycket de brukar satsa. Men troligen passar Red Hot Devil Slot de lite tuffare spelarna bättre, speciellt om du gillar 80-talet, snygga kvinnor och mycket rött och hetta. Om detta låter som intressant så tveka inte utan prova spelautomaten nu direkt!


by