Hot Ink

Hot Ink – en rockig spelautomat fylld av bonusfunktioner

Om du gillar tatueringar kommer du älska denna slot! Även du som gillar riktigt snygg grafik, coola illustrationer och en välgjord design kommer tycka om denna grymma spelautomat från Microgaming. Den här spelautomaten tar dig till en tatueringsstudio och med djupa färger och coolt designade symboler får du följa med och bli tatuerad. Alla symboler följer tatueringstemat. Symbolerna av lägre värde utgörs av små tatueringar, exempelvis en hästsko och ett hjärta. De av högre värde utgörs av tatuering-studion, en stol, tatueraren själv och några kvinnliga figurer. Bonussymbolen är en tatuering som aktiverar en särskild bonus, fisktatueringen aktiverar gratissnurren och Hot Ink-loggan är spelets wild-symbol. Hot Ink är en spelautomat som är genomgående cool och vacker även på detaljnivå med snyggt designade symboler.

Den kända spelleverantören Microgaming har återigen levererat en cool, underhållande och rakt igenom grym spelautomat. Hot Ink är en i raden av många högkvalitativa spelautomater från Microgaming och denna är en favorit. Det är ingen komplicerad spelautomat men den är full av underhållande funktioner. En av de bästa funktionerna är att du får snurra om, även kallad respin feature. Efter varje snurr har du möjlighet att snurra ett hjul igen till en kostnad som beror på vinstmöjligheten. Du kan snurra om valfritt hjul och du kan göra det så många gånger du vill. Riktigt kul! Mer om detta och andra funktioner under “bonusfunktioner” längre ned. Med 1 024 vinstmöjligheter kan du kamma hem en ordentlig vinst i denna coola och snygga tatuering-studio från Microgaming.

Hot Ink – Vinstlinjer och insatser

Hot Ink är en spelautomat med fem hjul, fyra rader och 1 024 vinstlinjer. Insatsen varierar från ett till tio mynt per linje, upp till 100 mynt per snurr. Myntstorleken varierar mellan 0,01 dollar och 0,25 dollar. Den minsta satsningen är därmed 0,5 dollar och den maximala satsningen är 125 dollar per runda. Med andra ord är detta en spelautomat som passar spelare som vill satsa lågt såväl som högt. Den här spelautomaten är full av bonusfunktioner som ökar vinstmöjligheterna. Funktionen där spelaren kan få snurra om valfritt hjul, extra snurr och den så kallade “Tattoo bonus” gör detta till ett spel där du kan vinna en rejäl summa. Den här spelautomaten är otroligt underhållande och passar spelare som gillar stor variation.

Hot Ink – Tatueringar och makalös grafik

Hot Ink är spelautomaten som tar med dig in i tatuering-studion. Här tatueras hjärtan, biljardbollar, hästskor och tärningar för fullt. Alla symboler är designade med en fantastisk känsla för detaljer. Detta är ett väldigt vackert spel som är en fröjd för ögat. Som alltid levererar Microgaming spelautomater med grym grafik men detta är en av deras coolaste och snyggaste spelautomater. Symbolerna är alla färgglada utan att göra spelet för larvigt eller gulligt. Temat är rakt igenom coolt och välgjort. Grafiken är makalös och illustrationerna är vackra att se på. Rockmusiken som spelas som ett soundtrack i bakgrunden förstärker den coola känslan. Detta är en otroligt snygg och välgjord spelautomat som är värd att spela på bara för att ta del av den vackra grafiken.

Hot Ink – Mängder av bonusfunktioner

Hot Ink erbjuder en hel drös av bonusfunktioner så att spelare aldrig ska behöva oroa sig för att det ska bli tråkigt. Först och främst erbjuds en spännande och innovativ funktion med så kallad respins, där du efter varje snurr har möjlighet att snurra ett hjul igen till en kostnad som beror på sannolikheten för vinst. Du kan snurra om valfritt hjul och du kan göra det så många gånger du vill. Det här är en riktigt kul och annorlunda bonusfunktion! Tattoo Bonus är en annan bonusfunktion som aktiveras av tre eller fler scatter-symboler. Det är ett minispel där du får leta efter likadana tatueringar. Om du lyckas får du tio extra snurr och 2x vinstmultiplikator. Extra snurr är ytterligare en bonusfunktion som aktiveras vid tre eller fler fisksymboler.

Hot Ink – Fördelar

Hot Ink är en otroligt välgjord spelautomat. Den är underhållande med många generösa bonusfunktioner. Den snygga grafiken och de coola illustrationerna gör det till en fröjd för ögat att spela på denna spelautomat. Rockmusiken som soundtrack förstärker ytterligare den coola känslan. En mycket bra spelautomat med många vinstmöjligheter.

Hot Ink – Nackdelar

Hot Ink har ett rockigt tema med rockmusik som soundtrack och gillar man inte det kanske den här spelautomaten inte passar.

Sammanfattning

Om du gillar tatueringar och rockmusik är Hot Ink en spelautomat för dig. Den är riktigt cool med detaljrik grafik som tar med dig till tatueringsstudion där du får beskåda vackra, färgstarka tatueringar. Det här är en av de vackraste och häftigaste spelautomaterna från spelleverantören Microgaming. Om du letar efter en gullig spelautomat är detta inget för dig. Detta är en tuff spelautomat som är såväl vacker som underhållande. Här erbjuds många generösa och roliga bonusfunktioner, bland annat respins-funktionen där spelare har möjlighet att snurra om valfritt hjul och minispelet som kan ge extra snurr. Hot Ink är en spelautomat som passar många typer av spelare; de som vill satsa högt som lågt, de som gillar snygg grafik och de som gillar rocktemat.


by