Hook’s Heroes

Spelautomater med sagoteman är alltid roliga att hitta. Den här är speciell eftersom du får vara i Wonderland och möta kapten Hook. NetEnt har i den här sloten gett en möjlighet att ställa sig på Hooks sida, samla pirater till en besättning, och ha som mål att hämnas på Peter Pan. Spelet lanserades år 2015 och är i grunden en klassisk slot. Förutom de vanliga funktionerna bjuds du på några unika bonusfunktioner, och det härliga sagotemat är inte det enda som gör att så många vill spela Hook’s Heroes. Det är ett väldigt bra spel, och i denna recension berättar vi mer om sloten för dig som är intresserad. Du kan allt om spelets alla funktioner och se om det är något för dig.

Sagotemat är nog en av anledningarna till att många spelare dras till Hook’s Heroes. Det är mer lockande och gör spelet mer unikt när det finns mer än de snurrande hjulen och hoppet om att vinna. I det här spelet har du chans att möta några välkända karaktärer, och kvaliteten på grafiken lyfter det till en egen nivå. Med de olika bonusfunktionerna, stora chanser till free spins, och med en wild i form av kapten Hook är det riktigt kul att spela. Det är som sagt en klassisk slot och det gör att du lätt kan förstå hur spelet fungerar. Är du ny och vill börja med något hyfsat enkelt, men samtidigt ha några roliga funktioner, så är det här en perfekt slot.

Vinstlinjer och insatser

På de fem hjulen med sina tre rader finns det sammanlagt 20 olika vinstlinjer du kan satsa på. För att vinna behöver du få minst tre symboler som är likadana och följer en vinstlinje från vänster till höger. Satsningarna du kan göra ligger på mellan 0,2 och 200 euro per snurr (cirka 2 till 2 000 kronor), så det finns gott om möjligheter att ändra så att nivån passar dig. Du kan ställa in myntvärde och hur många mynt du vill satsa per vinstlinje manuellt. Vill du satsa så mycket som möjligt kan du använda knappen med texten “max bet” så görs inställningarna av sig själv. Den största vinsten du kan få är på 200 000 mynt, och har du valt ett högt myntvärde har du chans att bli miljonär!

Tema och grafik

I det här spelet befinner du dig i Wonderland. Som du kan förstå av spelets namn är det inte Peter Pans sida du står på, utan du är istället en i kapten Hooks team. Det mål du har är att vinna över pirater till hans sida, för att få ihop en besättning och få möjlighet att hämnas på Peter Pan. Sagotemat gör spelet trivsamt att spela, och det är nog på grund av det som många väljer att spela på denna slot. Grafiken är dessutom mycket snyggt gjord. De olika piraterna är karakteristiska, och alla har några små, roliga detaljer. Musiken är uppiggande och ljudeffekterna förstärker det som händer medan du spelar. Sammantaget är temat, grafiken och ljudet i spelet väldigt lyckade.

Bonusfunktioner i Hook’s Heroes

Det finns tre olika och unika bonusfunktioner som alla funkar på sitt eget sätt och som gör spelet riktigt bra. De kallas för Fairy Feature, Mermaid Feature och Pirate Feature. Med Fairy Feature får du 7 free spins som dessutom innehåller minst två låsta wilds. Med Mermaid Feature får du 10 free spins. Får du en vinst där så fördubblas den, och får du en wild blir vinsten multiplicerad med fyra. I Pirate Feature får du 15 free spins och dessutom ett särskilt free spins-läge där antalet symboler är viktigare än hur de är placerade på vinstlinjerna. Gott om free spins med andra ord. Symbolen för wild är själva kapten Hook, som gärna dyker upp även utanför de speciella bonusfunktionerna.

Positivt i spelet

De tre olika och rätt speciella bonusfunktionerna, och att du så lätt får free spins. Att kapten Hook ofta dyker upp och hjälper dig med sin wild-funktion. Sagotemat och att du valt att ta kapten Hooks parti istället för Peter Pans.

Negativt med spelet

Även om sagotemat kan locka många finns det säkert de som upplever det som för barnsligt. Det finns ingen växande jackpott.

Sammanfattning

Med det här spelet får du ta ett steg in i sagans värld, och möta en del välkända figurer, och några pirater som förmodligen är nya bekantskaper. Med snurrande hjul, goda vinstchanser, speciella bonusfunktioner och massor av free spins och wilds är det ett spel du kommer gilla. Med den snygga grafiken som skapar en speciell miljö och stämning för spelet, och med den pigga bakgrundsmusiken lyfts spelet till en högre nivå. Har du alltid drömt om att bli kompis med kapten Hook och planera att hämnas på Peter Pan? Då är det här spelet för dig. Har du inga hämndfantasier utan bara lust att spela ett roligt och enkelt spel med sagotema? Då är det här spelet också ett utmärkt val.


by