Alien Robots Slot

Alien Robot är en spelautomat framtagen av NetEnt och skapades som en hyllning till spelare som är fans av animerade robotar. Denna slot har en fantastisk grafik och innehåller många roliga ljudeffekter. Denna videoslot har fem rullar med tre rader och 30 vinstlinjer, samt en specialfunktion där du kan lägga till 243 extra vinstvägar. Här finns också wilds, scatters, och free spins-lägen med expanderande sticky wilds med re-spin. I detta galaktiska äventyr kan du spela både med höga och låga insatser, vilka sträcker sig från 3 kronor upp till 1 500 kronor. Du väljer själv. Alien Robot går att spela på datorsystem som Windows, Mac och Linux. Du kan även spela på resande fot med Androidsystem eller iOS mobilenheter.

Alien Robots är en fartfylld och rolig spelupplevelse som bjuder på få men ovanliga funktioner. Du kan även spela i ett free spins-läge, vilket innehåller så pass höga vinster att avsaknaden av ett bonusspel inte gör så mycket. Med denna slot har NetEnt skapat ett spel som verkligen sticker ut från mängden. Det har en färgstark design och en grafik som för tankarna till ett lekfullt ställe. I bakgrunden kan du höra ljud som låter som om robotarna kommunicerar med varandra. Det är ett väldigt enkelt spel som passar bra för den nya spelaren eller för spelaren som helt enkelt vill vila hjärnan lite. Det högsta vinsten som kan tas hem genom Alien Robots ligger på 50 000 mynt.

Vinstlinjer och insatser

Du spelar Alien Robots på fem hjul, tre rader och 30 vinnande insatslinjer. Du kan lägga till 243 ytterligare vinstvägar om du skulle vilja det. Med 30 insatslinjer är det minsta du kan satsa 3 kronor men med de extra vinstvägarna blir din lägsta insats automatiskt 6 kronor. Du kan självklart satsa mer än så genom att enkelt ändra både insatsnivån och myntvärdet. Det högsta du kan satsa med 30 vinstlinjer är 750 kronor, medan du med de extra vinstvägarna kan satsa så mycket som 1 500 kronor. Denna slot har en RTP (Return To Player) som ligger på 96,6 %. De högst betalande symbolerna är robotarna, medan de lägre betalande symbolerna tar formen av de klassiska kortlekssymbolerna.

Tema och grafik

Namnet på denna slot avslöjar väldigt tydligt vilket tema som spelet går i. Här möter du, precis som namnet säger, robotar och aliens. Det är ett lekfullt tema där du får möta leksaksrobotar i regnbågens alla färger. Robotarnas färg bestämmer vilket värde de har. Färgen som är värd mest är röd och den med lägst värde är blå. Däremellan finns orange, gul och grön. Du möts också av blinkande och pixlade siffror och bokstäver. Wild-symbolen kommer i form av en vit robot med rosa glödande ögon och en genomskinlig skalle med grön hjärna. Scatter-symbolen kommer i form av ett UFO. Spelets ljudeffekter liknar de som finns i klassiska arkadspel, medan bakgrundsljudet är ett svagt hummande ljud. Det låter lite som om du skulle befinna dig i ett rymdskepp.

Bonus- och specialfunktioner

NetEnt har i detta spel lagt till ganska grundläggande bonusfunktioner. Detta gör att Alien Robots Slot är en utmärkt spelautomat för nybörjare. Här finns såklart en scatter-symbol. Om du lyckas med att snurra fram tre eller flera av dessa aktiveras free spins, som sätter igång en kedja med bonusspel. Om en wild-symbol skulle snurras fram under free spins-rundan startas sticky wild-funktionen. Dessa wilds fungerar på så sätt att de expanderar över hela hjulet och stannar kvar medan de andra hjulen rullar, detta för att ge chans till höga vinster. Tre scatter-symboler ger 10 free spins, 4 ger 20 free spins och fem symboler ger 50 free spins. I grundspelet finns även vanliga wilds som ersätter alla andra symboler förutom scatter-symbolen.

Positivt – Vad gjorde detta spel extra bra?

Vad som gör detta spel extra bra är deras expanderande wilds som finns till för att skapa så många vinnande lägen för dig som möjligt. Något annat som är positivt är att det är möjligt att vinna upp till 50 free spins.

Negativt – Vad hade kunnat vara bättre?

Vad som hade kunnat göra Alien Robot ännu bättre hade varit om det hade funnits ett bonusspel av något slag.

Sammanfattning

Alien Robot Slot är en spelautomat från NetEnt som bjuder sina spelare på ett galaktiskt äventyr med UFO: n och robotar. Alien Robot är en fartfylld och rolig men ändå enkel spelupplevelse som passar alla sorters spelare. Sloten spelas på fem hjul, tre rader och 30 vinnande spellinjer. Här finns dock en specialfunktion som kan lägga till 243 extra vinstvägar. Du kan satsa allt från 3 kronor till 1 500 kronor och vinna en jackpott på 50 000 mynt. Alien Robot går även att spela på resande fot i dina mobila enheter. Temat i sloten är ganska uppenbart genom namnet. Du möter här färgglada robotar i regnbågens alla färger. Spelet bjuder på få men ovanliga bonusfunktioner, exempelvis expanderande sticky wilds. Gå in och spela detta galaktiska äventyr redan idag!


by